fbpx
Ervaar nu het gemak van After Pay en Apple pay!

Zussen armbanden

zussen armbanden

zussen armbanden

Omdat jouw zus er altijd voor je is..

Jullie delen dezelfde achtergrond en voelen elkaar bijzonder goed aan. Bijzondere momenten en wellicht ook moeilijke momenten. Misschien is jouw zus kwetsbaar of juist heel stoer, maar ze is er altijd .. klein of groot!

Toen wij 3 jaar geleden onze eerste sisters armbanden set verkochten, hadden wij nog geen idee dat het zo’n groot succes zou worden. Inmiddels is het 1 van de best verkochte artikelen van onze webshop. Omdat wij de zussen armbanden vaak zelf maken is er ook veel ruimte voor jou als klant.
Op deze manier kan het nog persoonlijker, wil jij b.v de naam van jouw zus toevoegen bij de armbanden set, dan kan dat, zie ook onze armbanden met naam, https://www.labelsix.nl/product-categorie/armband-met-eigen-naam/.

Inmiddels zijn de quote armbanden ook razend populair en een echte musthave van dit seizoen. Teksten als: ‘You are one in a million’ of ‘I love you to the moon and back’ vliegen onze webshop uit. Misschien wil jij je zus laten weten dat je van haar houdt, gewoon omdat dat zo is, of wil je haar verassen op een heel bijzonder moment in haar leven. Gaat ze trouwen of krijgt ze haar eerste baby, allemaal redenen om te laten weten dat jij Blij met haar bent!

Al onze sister armbanden worden uiteraard op een feestelijke manier ingepakt , het openmaken zal een feestje op zich zijn.

Heb jij nog vragen of speciale wensen?
Laat het ons gerust weten.
Wij staan graag voor je klaar

Alles om te vieren dat jouw zus er ALTIJD is!

Geef een reactie