fbpx
Ervaar nu het gemak van After Pay en Apple pay!

Trends

Label Six bumbags en clutches

Label Six bumbags en clutches

Wat vooral niet mag ontbreken dit seizoen, zijn de accessoires met het Leopard printje!

Elk seizoen weer zijn er een tal van musthaves op de markt. Items die niet mogen ontbreken in jouw collectie. Ze zijn hip & zorgen ervoor dat jij op elk feestje met de WOW factor binnenkort. Wie wil dat nou niet? Hip & trendy voor de dag komen.

Wij als team Labelsix zien dit als een grote uitdaging, maar worden er vooral ook erg blij van. Dagelijks zijn wij bezig met fashion, hoe wij de leukste maar vooral de nieuwste snufjes kunnen scoren! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het betaalbaar blijft. Wij duiken in de online marketing wereld, struinen alle beurzen af, bellen, mailen, appen … het is zo’n leuke wereld FASHION.

Maar wat zijn dan de trends van dit moment?

Wat vooral niet mag ontbreken dit seizoen, zijn de accessoires met het Leopard printje! En of dat nou een armband is, een sjaal, een bumbag of een haarband dat maakt eigenlijk niet zo veel uit!! Alles kan, dat geldt ook voor onze sieraden, goud, zilver rosé , alles kan met elkaar gecombineerd worden. Wij zijn dit seizoen in love met deze trend: LEOPARD print!

Accessoires maken echt het verschil, je kan nog zo’n leuke outfit dragen.. maar pas met die leuke haarband, clutch , ketting of armband krijgt je de WOW factor. Het maakt jou tot een ware verschijning.. Dit seizoen shop jij de echte musthaves bij labelsix, houd onze fb pagina en Instagram in de gaten voor de nieuwste trends! Dit seizoen ga je veel gouden sieraden zien, zoals kettinkjes, ringen, oorbellen & uiteraard ook veel Leopard accenten! Enjoy iT!

Trends 2019

Trends 2019

Geef een reactie