fbpx
Ervaar nu het gemak van After Pay en Apple pay!

Label Six ontwerpt eigen tassen lijn

Label Six ontwerpt eigen tassen lijn

Het idee om een eigen tassenlabel op de markt te brengen begon eigenlijk al een aantal jaren geleden. Daarom zijn wij nu zo ontzettend enthousiast en blij dat wij kunnen vertellen dat we er bijna zijn: nog heeeel even en dan komen onze eigen tasjes ONLINE?. Het was een hele reis ernaar toe, een hele leuke en leerzame reis, die delen wij natuurlijk graag met jullie.

Ontwerp eigen tassen lijn voor Label Six

Het begon met het idee en het vinden van een ontwerpster en die de tasjes wilde maken!

Dat moest niet zomaar iemand zijn, of iemand die massaal dacht… Het moest iemand zijn die net als ons het werk met veel liefde, aandacht en passie doet. Kwaliteit hierin vinden wij zo belangrijk! Wat zijn we blij met Yvonne, ze heeft zoveel talent, denkt hetzelfde over haar werk als wij, denkt altijd mee en is altijd eerlijk.

Zo hebben wij avonden aan de grote tafel gezeten om alles in werking te zetten, ideeën uitgewisseld, ontwerpen gemaakt, de trends besproken en ga zo maar door! Het kon niet op!

Het voelen van de materialen, het bedenken van leuke eye catchers die de tas uniek zouden maken, heerlijke avondjes brainstormen tot we allemaal tevreden waren.

Leren tasjes Label Six

Wij willen ook graag iets extra’s toevoegen voor onze klanten. Zo kwamen wij op het idee dat er aan ieder tasje een bijpassende sleutelhanger komt in precies hetzelfde leer als de tas! Hoe leuk, uniek en handig is dit? Daar wordt je toch super blij van?

Verder is het natuurlijk ontzettend uniek dat ieder tasje persoonlijk ontworpen en gemaakt wordt met de hand … niets massaals maar echt met liefde en uniek! Op deze manier kunnen wij natuurlijk ook steeds weer inspelen op de trends van dit moment! Wij zijn van plan dit op deze manier door te zetten, we willen blijven ontwikkelen. Dit betekent dat van iedere tas die wij verkopen op onze site er slechts een aantal worden verkocht. Na een tijdje zullen de modellen weer worden aangepast .. een ander dierenprintje, iets korter, iets langer, iets breder en ga zo maar door! Wij zijn ontzettend trots dat dit op deze manier kan en wij dus uniek zullen blijven.

En dan komt het eerste prototype, hoe leuk en spannend was dat! Toch maar weer even om de tafel om de puntjes op de i te zetten.

Leren labels Label Six

De trends van dit seizoen zijn toch wel de hippe dierenprintjes, zebra print, Leopard print, met mooie leren herfstkleuren, groen, bruin, zwart, cognac. Qua tasjes zijn de kleine handige tasjes erg in trek, clutch tasjes maar de bumbag mag zeker niet ontbreken! En hoe leuk is het als we de bumbag ook een mogelijkheid geven om als clutch te kunnen dragen? Denk daar dan de bijpassende Sleutelhanger bij en ons mooie stoere label en het feestje is compleet!

Wij ontwerpen de tasjes allemaal met 100% mooi echt leer die allemaal persoonlijk met passie en liefde zijn uitgezocht..

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als ons en dat jullie onze tasjes met heel veel plezier gaan dragen! Dat je beseft wat het verhaal erachter is en dat je natuurlijk heel veel gemak gaat hebben van de sleutelhanger!

Veel liefs, Ingrid en Agnes

Geef een reactie